Derik’te 15 terörist öldürüldü

Açıklamada, 27 Kasım ile 3 Aralık tarihleri arasında polis ve jandarmanın ortak düzenlediği operasyonlarda 15 PKK’lının öldürüldüğü belirtilerek, 2 PKK’nın ise sağ olarak yakalandığı aktarıldı. Açıklamada, 8 adet barikatın kaldırıldığı, 2 hendeğin kapatıl

Derik’te 15 terörist öldürüldü

Açıklamada, 27 Kasım ile 3 Aralık tarihleri arasında polis ve jandarmanın ortak düzenlediği operasyonlarda 15 PKK’lının öldürüldüğü belirtilerek, 2 PKK’nın ise sağ olarak yakalandığı aktarıldı.

Açıklamada, 8 adet barikatın kaldırıldığı, 2 hendeğin kapatıldığı belirtilirken, 7 adet tuzaklanmış bomba düzeneğinin ise imha edildiği ifade edildi. PKK’lılarca düzenlenen saldırılarda bir askerin şehit olduğuna da dikkat çekilen açıklamada, 3 özel harekat polisinin hafif, bir askerin ise ağır yaralandığı kaydedildi.

Açıklamada, “Gerçekleştirilen operasyonel çalışmalarda PKK/KCK mensuplarına ait 27 adet av tüfeği, 6 adet roketatar mühimmatı, 2 adet Kaleşnikof marka silah, 3 dolu şarjör, 100 mermi, 656 adet Kanas mermisi, 1 adet kurusıkı tabanca, 5 adet çeşitli çapta tabanca namlusu, çok sayıda yaşam malzemesi ve tıbbi malzeme, bomba yapımında kullanılan kablo, pil, koli bandı ve benzeri malzeme ele geçirilmiştir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem