Depremzede görünümlü kaçakçı!

Bir ihbarı değerlendiren Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi kavşağında 34 plakalı kapalı kasa kamyoneti durdurdu. Kendilerini Van'da meydana gelen depremden dolayı

Depremzede görünümlü kaçakçı!

Bir ihbarı değerlendiren Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi kavşağında 34 plakalı kapalı kasa kamyoneti durdurdu.

Kendilerini Van'da meydana gelen depremden dolayı göç eden grup olarak polise tanıtan kamyonet sürücüsü E.K ve beraberindeki A.K, L.K. ve M.K'nın önce üst araması yapıldı.

Polisin kamyonette yaptığı aramada, eşyaların arasına sıkıştırılmış 13 çuvalda 433 kilo 60 gram toz esrar ele geçirildi.

Narkotik köpeği Sedef'in de katıldığı operasyonda, kentte şimdiye kadar yakalanan en yüksek miktardaki esrarın ele geçirildiği bildirildi.

Araçta bulunan şüpheliler E.K, A.K, L.K ve M.K, ''Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek'' suçundan gözaltına alındı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem