Deprem şiddetini artırıyor!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan bilgiye göre, saat 04.08'de Kuşadası merkezli yaklaşık 2 kilometre derinlikte 4.2 şiddetinde orta dereceli bir deprem gerçekleşti.Kuşadası Kö

Deprem şiddetini artırıyor!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan bilgiye göre, saat 04.08'de Kuşadası merkezli yaklaşık 2 kilometre derinlikte 4.2 şiddetinde orta dereceli bir deprem gerçekleşti.

Kuşadası Körfezi'nde meydana gelen deprem Kuşadası'nın yanı sıra Aydın ve İzmir'in komşu ilçelerinde de hissedildi. Bilindiği gibi Kuşadası ile komşu ilçe Selçuk'ta dün toplam 7 deprem meydana gelirken aynı bölgede bugün de 2.4 ile 4.2 arasında yine yedi deprem daha oluştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler