Deprem onlara yaradı!

Van’da 1000 kadar adli hükümlü ve tutuklunun kaldığı M Tipi Kapalı Cezaevi’nin arka tarafındaki duvarı depremde yıkıldı.Mahkumlardan 150 kadarı firar etti, büyük bölümü ilerleyen saatlerde geri döndü. Deprem sırasında paniğe kapıldıklarını, ailelerinin du

Deprem onlara yaradı!

Van’da 1000 kadar adli hükümlü ve tutuklunun kaldığı M Tipi Kapalı Cezaevi’nin arka tarafındaki duvarı depremde yıkıldı.

Mahkumlardan 150 kadarı firar etti, büyük bölümü ilerleyen saatlerde geri döndü. Deprem sırasında paniğe kapıldıklarını, ailelerinin durumunu öğrenmek için gittiklerini ve döndüklerini söylediler.

Geniş güvenlik önlemi alınan cezaevinde, kaçan mahkumların kesin sayısının belirlenmesi için sayım başlatıldı. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Sefa Mermerci cezaevinde terör suçlusu bulunmadığını söyledi.

Mermerci, cezaevine gelen ailelerin de mahkumlarla görüştürüldüğünü belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler