Deprem cami minaresini yıktı!

Edinilen bilgiye göre, saat 19.09'da merkez üssü Bilecik olan bir deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde oluşan sarsıntı; Marmara Bölgesi'nin tamamında hissedildi.Deprem, Bileciklileri sokağa döktü. Vatandaşlar panik halinde ev ve iş yerleri

Deprem cami minaresini yıktı!

Edinilen bilgiye göre, saat 19.09'da merkez üssü Bilecik olan bir deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde oluşan sarsıntı; Marmara Bölgesi'nin tamamında hissedildi.

Deprem, Bileciklileri sokağa döktü. Vatandaşlar panik halinde ev ve iş yerlerinden dışarı çıkarken, şehirde büyük panik yaşandı. Bazı kadınlar çocuklarına sarılıp ağlarken, bilhassa eski evlerin bulunduğu İstasyon Mahallesi'ne itfaiye ve sivil savunma ekipleri sevk edildi. Selbükü köyünde caminin bir minaresinin yıkıldığı öğrenilirken, şehir merkezi ve ilçelerde hasar olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Pazaryeri ilçesinde de bazı evlerin camlarının kırıldığı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem