Denizden bir erkek cesedi çıktı

 Alınan bilgiye göre, Beylerbeyi Parkının sahil bölümünde yürüyüş yapan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kıyıya yaklaşık 35 metre mesafede, suyun yüzeyinde bir ceset olduğunu tespit etti.Olay yerine çağrılan deniz poli

Denizden bir erkek cesedi çıktı

 

Alınan bilgiye göre, Beylerbeyi Parkının sahil bölümünde yürüyüş yapan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kıyıya yaklaşık 35 metre mesafede, suyun yüzeyinde bir ceset olduğunu tespit etti.

Olay yerine çağrılan deniz polisi, dalgıçların yardımıyla suyun yüzeyindeki cesedi bota alarak Beylerbeyi sahiline çıkardı.

Yaklaşık 2 haftadan beri suda bulunduğu ve 35-40 yaşlarındaki bir erkeğe ait olduğu tahmin edilen cesedin üzerinde yapılan aramada herhangi bir kimlik bilgisine rastlanılmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cesedin kimliğinin tespit edilebilmesi için kayıp başvurularının ve intihar olaylarının inceleneceği öğrenildi. Ceset, polis ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumuna gönderildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler