Denizde facia: 6 genç boğuldu

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Karaağaç beldesinde serinlemek için denize giren Kur'an kursu öğrencilerinden 6'sı boğuldu.Denizde boğulma tehlikesi geçiren 9 öğrencinin ise kurtarılarak, İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi

Denizde facia: 6 genç boğuldu

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Karaağaç beldesinde serinlemek için denize giren Kur'an kursu öğrencilerinden 6'sı boğuldu.

Denizde boğulma tehlikesi geçiren 9 öğrencinin ise kurtarılarak, İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Bu arada ekipler kaybolan öğrencinin bulunması için çalışma başlattı.

 

Boğulan 6 öğrencinin kimliği belirlendi

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Karaağaç beldesinde serinlemek için denize girdikten sonra kaybolan Kur'an kursu öğrencisinin cesedi bulundu. Denizde boğulan 6 öğrencinin kimliği belirlendi.

Karaağaç beldesinde denize girdikten sonra kaybolan öğrencilerden Ömer Faruk Kurter'in cenazesi yapılan çalışmalar sonucu bulundu.

Denizde boğulan diğer 5 öğrencinin isimlerinin ise Eyyüp Can Seher, Ramazan Duran Güven, Mustafa Kul, Mehmet Bilgin ve İzzet Zorba olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler