Deniz ulaşımına fırtına engeli

Çanakkale'de olumsuz hava şartları sebebiyle adalar hattında feribot seferleri iptal edildi.Çanakkale'de etkili olan fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. Kuzey Ege'de etkili olan fırtına sebebiyle Bozcaada Geyikli hattında ve Gökçeada Kabatepe hattın

Deniz ulaşımına fırtına engeli

Çanakkale'de olumsuz hava şartları sebebiyle adalar hattında feribot seferleri iptal edildi.

Çanakkale'de etkili olan fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. Kuzey Ege'de etkili olan fırtına sebebiyle Bozcaada Geyikli hattında ve Gökçeada Kabatepe hattında yapılması planlanan seferler iptal edildi. Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş "den yapılan açıklamada, "Kuzey Ege'de etkili olan fırtına nedeniyle Kabatepe Gökçeada hattı, Bozcaada Geyikli hattı, Güney Marmara Hattı ile Gelibolu Lapseki hattında hava muhalefeti nedeniyle seferlerimiz iptal edilmiştir" denildi. Boğaz hattında, Çanakkale Eceabat ile Çanakkale-Kilitbahir seferleri ise normal olarak devam ediyor.

Deniz ulaşımına fırtına engeli

Deniz ulaşımına fırtına engeli

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem