Deniz Seki'yi nişanlısının babası ele verdi

Ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin yakalanmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından her yerde aranan ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin cep telefonu kullanmaması polisin işini oldukça zorlaştırdı. Polis Deniz Se

Deniz Seki'yi nişanlısının babası ele verdi

Ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin yakalanmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından her yerde aranan ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin cep telefonu kullanmaması polisin işini oldukça zorlaştırdı. Polis Deniz Seki’nin sevgilisi olan Faruk Salman’ı takibe aldı. Ancak Salman’ın da cep telefonu kullanmadığını belirledi.

SALMAN'IN BABASI İHBAR ETTİ

Deniz Seki cephesinde bunlar yaşanırken, Faruk Salman'ın babası ise oğlunun başının belaya gireceği endişesi ile polisle işbirliği yapma kararı aldı. İşbirliğinin detaylarını, Kanal D Ana Haber'de Cüneyt Özdemir paylaştı. Bir ziyaret için hastaneye gelen Faruk Salman'ı, babası, polise ihbar etti. Salman, hastaneden çıktıktan sonra polisin fiziki takibine alındı.

ESENYURT'TAKİ SİTEYE GİRDİ

Faruk Salman'ın Esenyurat'taki Alkent 2000 sitesine girdiğini gören polis, Deniz Seki’nin de burada olabileceği ihtimalini değerlendirmeye aldı. Deniz Seki’nin bu sitede olup olmadığı var ise hangi sitede olduğu bilgisine ulaşamayan polis ekipleri, bu sefer ilginç bir yöntemi devreye soktu.

POLİSLER SİTE HİZMETLİSİ GİBİ ÇALIŞTI

Deniz Seki’nin hangi evde kaldığını belirlemek için 15 sivil polis 20 gün boyunca Alkent 2000 sitesinde site hizmetlisi gibi çalıştı. Polislerin 15 günlük sıkı çalışmasının ardından, Deniz Seki’nin kaldığı ev belirlendi. Sivil polislerden biri Deniz Seki’yi fiziki olarak da gördü. Yaşanan bu gelişme üzerine operasyon için hemen harekete geçildi. Deniz Seki ve sevgilisi Faruk Salman gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler