Deniz Seki ilk aşkıyla nişanlandı

 Aşktan yana yüzü bir türlü gülmeyen Deniz Seki yeni yılın ilk dakikalarında çocukluk aşkı turizimci Faruk Salman ile nişanlandı.  Yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta konser veren şarkıcı sahneden indikten sonra kulisinde büyük bir sürpriz yaşadı. İşadamı Salman, al

Deniz Seki ilk aşkıyla nişanlandı

 Aşktan yana yüzü bir türlü gülmeyen Deniz Seki yeni yılın ilk dakikalarında çocukluk aşkı turizimci Faruk Salman ile nişanlandı.

  Yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta konser veren şarkıcı sahneden indikten sonra kulisinde büyük bir sürpriz yaşadı. İşadamı Salman, altı aydır beraber olduğu öğrenilen Seki'ye kuliste orkestra üyelerinin çaldığı romantik müzikler, mum ışıkları ve patlayan konfetiler eşliğinde nişan yüzüğünü uzatıp, evlenme teklif etti. Oldukça duygulanan Seki'nin Salman'ın bu sürpriz evlilik teklifine gözyaşları arasında evet dediği öğrenildi. Çift daha sonra bu romantik anlarına şahit olan, şarkıcının erkek kardeşi Serkan Seki ve orkestra üyülerinin tebriklerini kabul edip, sabahın ilk ışıklarına dek Kıbrıs'ta kutlama yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler