Deniz otobüsü Kocaeli'nde

Terör örgütü üyesi tarafından içindeki yolcularıyla birlikte kaçırılan ve düzenlenen operasyondan sonra Silivri açıklarında demirleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait deniz otobüsü, İstanbul'dan Kocaeli'ne götürüldü.Karamürsel seferini gerçekleştirme

Deniz otobüsü Kocaeli'nde

Terör örgütü üyesi tarafından içindeki yolcularıyla birlikte kaçırılan ve düzenlenen operasyondan sonra Silivri açıklarında demirleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait deniz otobüsü, İstanbul'dan Kocaeli'ne götürüldü.

Karamürsel seferini gerçekleştirmek üzere Kocaeli'nden ayrılan içinde 18 yolcu, 4 mürettebat ve iki stajyerin bulunduğu gemi dün saat 17.45 sıralarında bir terör örgütü üyesi tarafından kaçırılmıştı. Gemiyi patlatmakla tehdit eden gemi korsanıyla yapılan görüşmeler sonuç vermeyince güvenlik güçleri gemiye operasyon yaptı ve korsan etkisiz hale getirildi. Yolcular gerekli işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, detaylı incelemesi yapılan deniz otobüsü yeniden Kocaeli'ne doğru yola çıktı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem