Deniz Kuvvetlerinde bir şok istifa daha!

Yargıtay'ın Balyoz Darbe Planı Davası'yla ilgili kararının ardından Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Koramiral Atilla Kezek istifa etti.Koramiral Atilla Kezek'in 9 Ekim'de açıklanan Yargıtay'ın Balyoz kararıyla arkadaşları tahliye edilmediği için istifa et

Deniz Kuvvetlerinde bir şok istifa daha!

Yargıtay'ın Balyoz Darbe Planı Davası'yla ilgili kararının ardından Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Koramiral Atilla Kezek istifa etti.

Koramiral Atilla Kezek'in 9 Ekim'de açıklanan Yargıtay'ın Balyoz kararıyla arkadaşları tahliye edilmediği için istifa ettiği öğrenildi.

"BİZİM YERİMİZ ONLARIN YANIYDI"

Koramiral Kezek'in "Bizim yerimiz onların yanıydı" diyerek Balyoz davasında hüküm giyen arkadaşlarına destek çıktığı da öğrenildi.

İSTİFALARIN DEVAMI GELECEK

Bu arada Koramiral Atilla Kezek dışında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Teknik Başkanı Tuğamiral Sami Örgüç'ün de istifa ettiği iddia edildi.

Kulislerde iki generalin dışında Deniz Kuvvetleri'nde 5-6 üst düzey subayın daha istifa ettiği veya etmeye hazırlandığı da konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler