Deniz Feneri tutuklusu kalmadı

Almanya'daki Deniz Feneri e.V Derneği ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 11 Temmuz'dan itibaren yapılan operasyonlarda tutuklanan Zahit Akman ve Kanal 7 yöneticinlerinde aralarında bulunduğu 6'sı 'kaçma şü

Deniz Feneri tutuklusu kalmadı

Almanya'daki Deniz Feneri e.V Derneği ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 11 Temmuz'dan itibaren yapılan operasyonlarda tutuklanan Zahit Akman ve Kanal 7 yöneticinlerinde aralarında bulunduğu 6'sı 'kaçma şüphesi yok' ve 'tedbirin cezaya dönüşmesi' gerekçesiyle 21 Ekim'de tahliye edilmişti.

6 kişinin tahliyesinin ardından Deniz Feneri e.V soruşturmasında cezaevinde Muzaffer Şafak ve Harun Kapuyoldaş kalmıştı. Avukatların tahliye talebini yerinde bulan mahkeme iki ismin tahliyesine karar verdi.

Sincan F tipi Kapalı Cezaevinde tutulan Kapuyoldaş ve Şafak da önceki gün tahliye edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler