Demirtaş'tan Davutoğlu'na: Hadi cnm inş ya

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugünkü AK Parti grup toplantısındaki açıklamalarına HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan esprili bir yanıt geldi.Başbakan Davutoğlu bugünkü grup toplantısında; "Bugün Meclis Divanı kurulacak. Cumhurbaşkanı muhtemelen

Demirtaş'tan Davutoğlu'na: Hadi cnm inş ya

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugünkü AK Parti grup toplantısındaki açıklamalarına HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan esprili bir yanıt geldi.

Başbakan Davutoğlu bugünkü grup toplantısında; "Bugün Meclis Divanı kurulacak. Cumhurbaşkanı muhtemelen görevlendirmeyi bugün yapacak. Bugün görevlendirmenin olması halinde önümüzdeki hafta ilk tur görüşmeleri yapmayı planlıyorum. Kamuoyundan bir şey gizlemeyeceğiz. Yapıcı olacağız" açıklamalarında bulunmuştu.

Selahattin Demirtaş da Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarına Twitter hesabından; "Hadi cnm inş ya" diyerek yanıt verdi.

123t.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler