Demirtaş, " PKK elini tetikten çek"

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "PKK derhal eline tetikten çekmeli, tahkim edilmiş ateşkese uyacağını ilan etmeli" dedi. İşte Demirtaş'ın sözlerinden satır başları:   'Barış Mitingi' için gittiği Van'da konuşan HDP Eş genel başkanı Selahattin De

Demirtaş, " PKK elini tetikten çek"

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "PKK derhal eline tetikten çekmeli, tahkim edilmiş ateşkese uyacağını ilan etmeli" dedi.

İşte Demirtaş'ın sözlerinden satır başları:
 
'Barış Mitingi' için gittiği Van'da konuşan HDP Eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, silahların karşılıklı susması ve müzakereye başlanması için çalışılması gerektiğini belirtti ve "HDP olarak müzakerelerin yürütülmesini savunuyoruz" dedi.
 
Barışa dair adımların bu hafta atılmasını gerektiğini belirten Demirtaş, PKK 'ya da çağrıda bulundu. Demirtaş, "Bugün iki tarafa da sesleniyoruz. PKK derhal elini tetikten çekmeli, hükümet bir an evvel diyalog için hazır olduğunu beyan etmelidir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler