Demirel'e Cem Yılmaz şakası!

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Cem Yılmaz'ın yaklaşık 2,5 saat süren gösterisini izledi. Yılmaz'ın gösteri sırasında yaptığı Demirel esprisi ise izleyenleri ve Demirel'i gülme krizine soktu.PIRIL PIRIL ZEKADemirel, kuliste tebrik ettiği ünlü şovmen il

Demirel'e Cem Yılmaz şakası!

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Cem Yılmaz'ın yaklaşık 2,5 saat süren gösterisini izledi. Yılmaz'ın gösteri sırasında yaptığı Demirel esprisi ise izleyenleri ve Demirel'i gülme krizine soktu.

PIRIL PIRIL ZEKA

Demirel, kuliste tebrik ettiği ünlü şovmen ile ilgili soru üzerine, "Bütün dertlerimiz, sıkıntılarımız geride kaldı. Gösteri çok güzeldi. Pırıl pırıl bir zekâ" diye konuştu. Yılmaz, gösteri sırasında Demirel ile ilgili bir hatırasını da anlattı.

DEMİREL ESPRİSİ

Süleyman Demirel'in de katıldığı bir programda organizatörlere program akışının nasıl olacağını sorduğunu belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bana, 'Demirel konuşmasını tamamlayıp kürsüden inince sen çıkacaksın' dediler. Ben de 'o zaman ben hiç çıkamayacağım demektir' diye cevap verdim." Demirel'in, Yılmaz'ın esprisini alkışlarken gülümsediği görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem