Demet Akalın'a Diyarbakırlı sevgili

Diyarbakılılar'a hakaret eden Demet Akalın, Diyarbakırlı sevgili yaptı.3 yıl önce Demet Akalın Bodrum'da verdiği konserde seyircileri coşturmak için "Ağabey Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı? Nerden geldiniz anlamadım yani. Moron moron bakıyor

Demet Akalın'a Diyarbakırlı sevgili

Diyarbakılılar'a hakaret eden Demet Akalın, Diyarbakırlı sevgili yaptı.

3 yıl önce Demet Akalın Bodrum'da verdiği konserde seyircileri coşturmak için "Ağabey Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı? Nerden geldiniz anlamadım yani. Moron moron bakıyorsunuz ağabey. İnsan bir tempo, bir alkış bir şey yapar yani. Soğuk soğuk şurada şortla çıktık. Çok ruhsuz başladınız geceye" demesi Diyarbakırlıların tepkisine neden olmuştu.. O kadar ki Diyarbakırlılar Akalın'ın hakaretini mahkemeye taşımışlardı.. Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu bugünkü köşesinde Demet Akalın'a dair ilginç bir anektod aktardı.. Allahın sopası yok başlıklı yazısında Demet Akalın'ın taze aşkının Diyarbakırlı olduğunu yazdı..

ALLAH'IN SOPASI YOK
Demet Akalın yeni sevgilisi Ender İnal’la şu sıralar her yerde ya, öyleyse ben de bu aşkla ilgili ilginç bir detay vereyim... Hatırlayın Demet üç yıl önce bir konserinde kendisini alkışlamayan seyircilere, “Diyarbakır’dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı geldiniz? Moron moron bakıyorsunuz” demişti.

Bunun üzerine Diyarbakırlılar ayağa kalkmış, peş peşe davalar açmışlardı. Demet özür üzerine özür dilemişti. Peki Demet’in spor hocalığı yapan yeni sevgilisi nereli dersiniz? Diyarbakırlı! Ne demişler... Büyük lokma ye, büyük konuşma! Demet bir Diyarbakır özrü de yeni sevgilisinden dilemiş midir acaba?..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem