Dehşet: Aracından indirip kurşunladılar

İstanbul Sultangazi'de seyir halinde olan bir otomobili durduran teröristler, aşağı indirdikleri sürücüyü önce darp etti,

Dehşet: Aracından indirip kurşunladılar

İstanbul Sultangazi'de seyir halinde olan bir otomobili durduran teröristler, aşağı indirdikleri sürücüyü önce darp etti, ardından kasığından vurdu.

Olay, Sultangazi Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesinde 17 Şubat saat 01.00 sıralarında meydana gelmişti. Gazi Mahallesi'nde oturan babasını ziyaret eden M.O. isimli vatandaş, ziyaretin ardından evine dönmek için yola çıkmış, İsmetpaşa Caddesi'nde otomobiliyle seyir halinde olan M.O., yüzleri maskeli bir grup tarafından önü kesilerek durdurulmuştu.. Aracından indirilen M. O. isimli vatandaşın önce otomobili molotofkokteyli atılarak yakılmış, ardından teröristler tarafından ateşlenen bir silah sonucunda dizinden yaralanmıştı. O anlara ait kamera görüntüleri ise ortaya çıktı. Görüntülerde teröristlerin M.O'yi darp etmeleri ve ateş ederek yaralamaları yer alıyor.

Bir terörist, "Polisle konuşuyordu" derken, orada bulunan bir şahıs, "Bu ülkenin insanlarıyız. Yapmayın." diye teröristleri vazgeçirmeye çalışıyor. Ancak teröristler çirkin emellerini gerçekleştiriyor.

Ağır yaralanan şahsın yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem