Define ararken kızını gömdüler!

Eskişehir'in Mihalgazi İlçesi'nde babası, eniştesi ve babasının arkadaşlarıyla birlikte define aramaya giden 11 yaşındaki Fikriye Gül Ellez, kazı yapılan çukurda üzerine toprak ve kaya parçalarının düşmesi sonucunda göçük altında kalarak öldü.İlköğretim o

Define ararken kızını gömdüler!

Eskişehir'in Mihalgazi İlçesi'nde babası, eniştesi ve babasının arkadaşlarıyla birlikte define aramaya giden 11 yaşındaki Fikriye Gül Ellez, kazı yapılan çukurda üzerine toprak ve kaya parçalarının düşmesi sonucunda göçük altında kalarak öldü.

İlköğretim okulu 5'üncü sınıf öğrencisi Fikriye Gül Ellez, babası Mehmet Ellez, eniştesi M.D., babasının arkadaşları S.Ç. ve O.D. ile birlikte Mihalgazi'ye bağlı Sakarılıca Köyü yakınlarına dün define aramaya gitti. Saat 16.00 sıralarında baba Ellez ve beraberindekiler izinsiz kazı yaptıkları sırada, çukurda duran Fikriye Gül Ellez'in üzerene kazı yapılan toprak ve kaya parçaları düştü. Göçük altında kalan Fikriye Gül Ellez olay yerine yaşamını yitirdi. Küçük kızın cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından jandarma ekipleri izinsiz kazı yapan 4 kişiyi gözaltına aldı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem