DEAŞ ve PKK'ya bomba yağdı

PKK ve DEAŞ hedefleri hava operasyonu ile vuruldu.

DEAŞ ve PKK'ya bomba yağdı

TSK tarafından yapılan hava harekatı ile DEAŞ ve PKK hedefleri vuruldu.

Suriye’nin kuzeyinde, Türkiye’ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü DEAŞ mevzileri TSK tarafından vuruldu. Ayrıca Türk jetleri tarafından, Irak’ın kuzeyinde bulunan terör örgütü PKK hedeflerine hava harekatı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Suriye’nin kuzeyinde Türkiye’ye yönelik atış hazırlığında olduğu tespit edilen DEAŞ terör örgütüne ait silah mevzi, Katyuşa ve havan silahlarından oluşan 21 hedef, TSK tarafından yapılan Fırtına obüsü ve ÇNRA atışları sonucu imha edildi. Atışlarda ilk tespitlere göre 11 terörist etkisiz hale getirildi.

Zap ve Gara’da PKK’ya ait 27 hedef vuruldu

Alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu düzenlenen hava harekatında, Kuzey Irak’ın Zap ve Gara bölgelerinde tespit edilen ve teröristlerin içinde bulunduğu barınak ve sığınak ile birlikte 27 hedefin ateş altına alınarak imha edildiği bildirildi.

Avaşin-Basyan’da 4 terör hedefi imha edildi

Kuzey Irak’taki Avaşin-Basyan bölgesine yönelik düzenlenen hava harekatında ise bölgede tespit edilen 4 terör hedefi ateş altına alınarak imha edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem