Dayanamadı futbolu bıraktı

Adı ve yeteneği İspanyol kulübü Mallorca'ya kadar giden genç stoper daha başarılarla dolu kariyerinin başında "Futboldaki yalanlara dayanamıyorum" diyerek futbolu bıraktığını açıkladıAltay altyapısının son dönemde yetiştirdiği en yetenekli futbolculardan

Dayanamadı futbolu bıraktı

Adı ve yeteneği İspanyol kulübü Mallorca'ya kadar giden genç stoper daha başarılarla dolu kariyerinin başında "Futboldaki yalanlara dayanamıyorum" diyerek futbolu bıraktığını açıkladı

Altay altyapısının son dönemde yetiştirdiği en yetenekli futbolculardan Okay Yokuşlu ile Oğulcan Gökçe, zirveye birlikte yürürken, ikisi de farklı hayatlara savruldu. 1994 doğumlu Okay Yokuşlu, 2.3 milyon TL gibi rekor bir bedelle Kayseri-spor’a transfer olup Süper Lig’de oynamaya başladı.

Değişik yaş gruplarında 59 kez milli formayı giyen ve İspanyol kulübü Mallorca tarafından transfer edilmek istenen 1992 doğumlu Oğulcan ise  futbolu bıraktığını açıkladı.

Geri döndüremediler

B Genç Takım’da birlikte top koşturan iki isimden Okay’ın başarısıyla gurur duyan kurmaylar, kendisinden çok şey bekledikleri Oğulcan’ın sözleşmesi bile sona ermeden sahalara veda etmesiyle şaşkına döndü.

Genç futbolcuyu kararından vazgeçirmek için çalışan Futbol Direktörü Cenk Tekelioğlu, çabalarından sonuç alamadı. Tekelioğlu, “Oğulcan, yaşı çok genç olmasına rağmen, futbolun içindeki insanlara karşı müthiş bir güvensizlik içine girmiş. Tüm ısrarlarıma rağmen ikna olmadı” dedi.

Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda okuyan Oğulcan Gökçe, aldığı karar ve yaşadıkları hakkında konuşmak istemediğini, şu anda eğitimini tamamlamaktan başka bir şey düşünmediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem