"Dayağı hak etti"

Merkez Çukurova İlçesi'ndeki bir çiftlikte çobanlık yapan 1 çocuk babası İrfan D., akrabalarını ziyaret edeceğini söyleyerek, çalıştığı çiftliğin sahibinden 3 günlük izin aldı. Eşi ve 7 yaşındaki oğluyla birlikte Seyhan İlçesi'ndeki Emek Mahallesi'nde otu

"Dayağı hak etti"

Merkez Çukurova İlçesi'ndeki bir çiftlikte çobanlık yapan 1 çocuk babası İrfan D., akrabalarını ziyaret edeceğini söyleyerek, çalıştığı çiftliğin sahibinden 3 günlük izin aldı. Eşi ve 7 yaşındaki oğluyla birlikte Seyhan İlçesi'ndeki Emek Mahallesi'nde oturan akrabalarının yanına gelen İrfan D., izin bitmesine rağmen çiftliğe dönmek istemedi.

 

Eşinin işe gitmemesine sinirlenen Ayşe D., iddiaya göre, "Sen niye çalışmıyorsun? Kafana göre işi bırakıp gidiyorsun. Biz ne yiyip içeceğiz?" diyerek İrfan D.'ye bağırdı. Çiftin tartışması, bir süre sonra kavgaya dönüştü.

 

Kavga sırasında yerdeki kaldırım taşını alarak eşinin kafasına vurduğu ileri sürülen Ayşe D., kendisine karşı koymaya çalışan İrfan D.'nin sağ omzunu da ısırarak yaraladı. Araya girenler, İrfan D.'yi eşinin elinden güçlükle aldı.

 

Eşinden şikayetçi olan İrfan D.'nin ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Ayşe D.'yi gözaltına aldı. Eşini dövdüğünü söyleyen Ayşe D., "Çalışmıyor, bütün uyarılarıma rağmen sık sık işten kaçıyor. Dayağı hak etti. Ben de dövdüm" dedi.

 

AĞLAYARAK ANLATTI


Eşinden sürekli dayak yediğini ileri süren İrfan D. ise, gördüğü şiddeti gözyaşları içinde anlatarak, "Bana kadınlık yapmıyor. Ben çalışıyorum, her ay para getiriyorum, o beni dövüp elimden alıyor. Bugün de işe gitmek istemediğini söyledim, kafama taşla vurdu, kolumu ısırdı. Artık şiddet görmekten bıktım" diyerek yardım istedi.

 

Polisler, karısından şiddet gören koca ile ilk kez karşılaştıklarını belirterek şaşkınlık yaşadıklarını söyledi.

 

'Aile içi şiddet'e karşı çıkartılan yasa kapsamında gözaltına alınan Ayşe D., sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem