Davutoğlu: Kendi annem gibi...

Vatandaşlarla sohbet eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Çok şanslıydım ki benim kendi annem gibi merhamet gösteren bir anne elinde büyüdüm" dedi.Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATO Congresium’da gerçekleştirilen ’2828 Sayılı Kanun Kapsamında Sosyal Hizmet Modeller

Davutoğlu: Kendi annem gibi...

Vatandaşlarla sohbet eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Çok şanslıydım ki benim kendi annem gibi merhamet gösteren bir anne elinde büyüdüm" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATO Congresium’da gerçekleştirilen ’2828 Sayılı Kanun Kapsamında Sosyal Hizmet Modellerinden Yararlananların İstihdamına İlişkin Kura Töreni’nde vatandaşlarla sohbet etti. Bir gazetecinin kura töreninde yaptığı konuşmada özel bir anısını paylaştığını hatırlatması üzerine Başbakan Davutoğlu, "Şunu kastettim. İnsan kendi kaderini tayin edemez ama kendi geleceği ile ilgili gerekli adımları atabilir. Bu kudreti ve radesi olduğu zaman bu zorlukları aşar. Çok şanslıydım ki benim kendi annem gibi merhamet gösteren bir anne elinde büyüdüm. Herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar" diye konuştu.

16 yaşındaki liselinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretten tutuklandığı haberlerine ilişkin soruya ise Davutoğlu, "Bu, bu konuyla ilgili değil. Kim olursa olsun makama saygı göstermeli. Burada bu konuyla ilgili soru sormayın" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler