Davutoğlu: ‘Gereken yapılacak’

Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan olayların yankıları sürerken Başbakan Ahmet Davutoğlu konu ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu. Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Grup toplantısında yaptığı konuşma

Davutoğlu: ‘Gereken yapılacak’

Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan olayların yankıları sürerken Başbakan Ahmet Davutoğlu konu ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Grup toplantısında yaptığı konuşma sırasında Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan olaylarla ilgili olarak ‘sporun ruhunu anlamamış, fanatiklerin müsabakaları kirletmesine izin vermeyeceğiz. Bunlar sporla bağdaşmayan hareketler ve önlenmesi için gereken yapılacak’ ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem