Davutoğlu DAP'ı açıklayacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 25 Nisan'da gerçekleştireceği Erzurum ziyareti kapsamında Doğu Anadolu Projesi (DAP) Eylem Planı'nı açıklayacak...Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu'nun haftalık taslak programı belli oldu.Davutoğl

Davutoğlu DAP'ı açıklayacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 25 Nisan'da gerçekleştireceği Erzurum ziyareti kapsamında Doğu Anadolu Projesi (DAP) Eylem Planı'nı açıklayacak...

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu'nun haftalık taslak programı belli oldu.

Davutoğlu, programı kapsamında, yarın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sektörel Ekonomi Şurası'na ve Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek AK Parti Ankara Milletvekilleri Aday Tanıtım Toplantısı'na katılacak.

Başbakan Davutoğlu, 22 Nisan'da, Avustralya Başbakanı Tony Abbot ve Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum ile Ankara'da görüşecek.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlanacağı 23 Nisan'da ise Davutoğlu'nun, TBMM'deki kutlama etkinliklerine katılması daha sonra Barış Zirvesi'ne iştirak etmek üzere İstanbul'a gitmesi öngörülüyor. Davutoğlu'nun, zirvenin ardından TBMM'deki 23 Nisan Resepsiyonu'na katılmak için Ankara'ya dönmesi bekleniyor.

Davutoğlu'nun, 25 Nisan'da ziyaret edeceği Erzurum'da DAP Eylem Planı'nı kamuoyuyla paylaşması ve AK Parti'nin 7 Haziran seçimleri dolayısıyla düzenleyeceği mitingte halka hitap etmesi planlanıyor. Başbakan Davutoğlu, aynı gün, Sivas'a geçerek, bu ilde düzenlenecek mitinge de katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler