Davutoğlu: "Bugün zafer günü ama "

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım Genel Seçim sonuçlarının kesin olmayan sonuçlarının açıklanmasının ardından Konya'da AK partililere seslendi.    Davutoğlu, "Bugün zafer günü ama ayrıca tevazu günü. Allah utandırmasın. Allah bizi sadece bu dünyada değil,

Davutoğlu: "Bugün zafer günü ama "
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım Genel Seçim sonuçlarının kesin olmayan sonuçlarının açıklanmasının ardından Konya'da AK partililere seslendi. 
 
Davutoğlu, "Bugün zafer günü ama ayrıca tevazu günü. Allah utandırmasın. Allah bizi sadece bu dünyada değil, ahirette de komşu eylesin inşallah. Allah utandırmasın. İnşallah önümüzdeki 4 yıl güzel hizmetlerle 2019'a kadar karşınızda olacağız." dedi.
 
İşte Başbakan'ın konuşmasından satırbaşları;
 
Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bu zafer bizim değil milletimizindir. Kusura bakmayın sizlere hiçbir zaman sırtımızı dönmedik, dönmeyeceğiz. Şimdi büyük meydanda Hz. Mevlana'nın huzuruna gideceğiz. Ankara'da da burada da onbinlerce kardeşimiz bizi soğukta bekliyıor. En zor zamanda yanımızda olduğunuz için Allah sizden razı olsun. Bugün milletimizin zafer günü, hepinizden Allah razı olsun. Aziz komşularım daha yolun başındayız. Nice yollar kat edeceğiz. Bugün zafer günü ama ayrıca tevazu günü. Allah utandırmasın. Allah bizi sadece bu dünyada değil, ahirette de komşu eylesin inşallah. Allah utandırmasın. İnşallah önümüzdeki 4 yıl güzel hizmetlerle 2019'a kadar karşınızda olacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem