Davut Çakır'dan teşekkür

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan ancak geçtiğimiz günlerde açıklanan aday listesinde kendine yer bulamayan eski Trabzon Büyükşehir belediyesi genel Sekreteri Davut Çakır açıklamalarda bulundu.Davut Çakır yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullan

Davut Çakır'dan teşekkür

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan ancak geçtiğimiz günlerde açıklanan aday listesinde kendine yer bulamayan eski Trabzon Büyükşehir belediyesi genel Sekreteri Davut Çakır açıklamalarda bulundu.

Davut Çakır yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı,

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilli seçimleri için Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevimden istifa ederek sizlerin huzuruna çıktım.

Kısa süre içerisinde Beşikdüzü’nden Hayrat’a kadar Trabzon’un bütün ilçelerini gezdik. Temayül yoklaması öncesinde Teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Ardından Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ziyaret ederek sahaya indik. Çarşı Pazar gezerek esnafımızla ve halkımızla buluştuk. 48 aday adayı arkadaşımızla Trabzon’da Ak Parti rüzgarı estirdik.

Aday adaylığı sürecinde bizlere gösterilen teveccüh ve duyulan güvene teşekkür ediyorum. Temayül yoklamasında şahsımıza önemli bir destek veren il ve ilçe Gençlik Kollarımıza, il ve ilçe Kadın Kollarımıza, il ve İlçe Teşkilat Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza ve Partimizin değerlerine şükranlarımızı sunuyorum.

Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik olarak yapılan temayül yoklamasında temayüle katılan bütün Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarımıza ve yöneticilerimize partimize ve bize vermiş oldukları destek nedeniyle teşekkür ediyorum.

Aday adaylığı sürecimizde bizlere destek olan, yol arkadaşlığı yapan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm ekip arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum.

Heyecanla beklediğimiz büyük gün geldi ve aday listelerimiz açıklandı. Tüm Türkiye bir kez daha Ak Partimize kilitlendi. Listelerde yer alan Tüm Ak Partili aday arkadaşlarımızı kutluyorum ve başarılar diliyorum.

Trabzon’da aday olan Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Sayın Muhammet Balta’ya Trabzon’un Ayşesi Sayın Ayşe Sula Köseoğlu’na, Eski İl Başkanımız Sayın Adnan Günnar’a, Sağlık Bakanlığı Eski Müsteşarımız Sayın Nihat Tosun’a ve Teşkilat Mensubumuz Sayın Salih Cora’ya başarılar diliyorum.

Yola çıktığımızda “Siyaset hesap işi değil, nasip işidir” dedik. Siyasetin amaç değil, halkımıza hizmet aracı olduğunu ifade ettik. Bugüne kadar olduğu gibi 7 Haziran seçimlerine de aday arkadaşlarımızla omuz omuza mücadelemize devam edeceğiz. Yeni Türkiye hedefimize, Yeni arkadaşlarımızla koşmaya devam edeceğiz. Partimizin 2023 hedefine ulaşabilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmamızı sürdüreceğiz. Halkımıza Hizmet etmeye devam edeceğiz.

İnşallah 7 Haziran’da Trabzon’da 6 milletvekilliğini de kazanarak 6-0’lık skorla 6 arkadaşımızı Ankara’ya göndereceğiz.

Adaylık sürecimizde bizleri bağrına basan bütün Trabzon’a selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum…

Teşekkürler Trabzon…

Trabzon’un Adamı

Davut ÇAKIR

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler