Davetsiz Misafir ekibi kaza geçirdi

 Sakarya'nın Sapanca ilçesi TEM Otoyolu'nda panelvanın, gezi-eğlence programı "Davetsiz Misafir" ekibini taşıyan minibüse çarpması sonucu 10 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  Program çekimi için Çankırı'ya gittikleri öğre

Davetsiz Misafir ekibi kaza geçirdi

 

Sakarya'nın Sapanca ilçesi TEM Otoyolu'nda panelvanın, gezi-eğlence programı "Davetsiz Misafir" ekibini taşıyan minibüse çarpması sonucu 10 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 Program çekimi için Çankırı'ya gittikleri öğrenilen 'Davetsiz Misafir' ekibini taşıyan Sezai Sarıtaş'ın kullandığı 34 ET 9252 plakalı minibüse, Hayrettin Yılmaz (49) yönetimindeki 34 SNF 45 plakalı panelvan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs devrildi, panelvan da şarampole uçtu. Kaza sonucu panelvanda bulunan Celal ve Fethi Yılmaz (29) ile dizi ekibinin bulunduğu minibüste ki Ahmet Başyayla (33), Ramazan Hüseyin Gümüş (21), Cevat Usta (42), Sinan Kara (28), Ali Taşkara (37), Kadircan Eryetiş (25), Orhan Gelen (32) ve Berk Kumaşçıoğlu (24) yaralandı.

 

Yaralılar Adapazarı ve Arifiye ilçeleri ile Kocaeli'nden gönderilen ambulanslarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

Samanyolu TV'de yayınlanan 'Davetsiz Misafir' programı ekibinin çekimler için Çankırı'ya gittikleri öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem