Damat Dehşet Saçtı: 3 Ölü, 2 Yaralı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde cinnet geçiren damat, kayınpederinin evini silahla basarak 3 kişiyi öldürürken, 2 kişiyi yaraladı. Edinilen ilk bilgilere göre olay, ilçeye bağlı İnanlı köyünde meydana geldi. Cinnet geçiren H.K., kayınpederinin evini bastı

Damat Dehşet Saçtı: 3 Ölü, 2 Yaralı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde cinnet geçiren damat, kayınpederinin evini silahla basarak 3 kişiyi öldürürken, 2 kişiyi yaraladı.

Edinilen ilk bilgilere göre olay, ilçeye bağlı İnanlı köyünde meydana geldi. Cinnet geçiren H.K., kayınpederinin evini bastı. Evde bulunanları silahla tarayan H.K., baldızlarını da rehin aldı. Haberi alan ve köye gelen polis ekipleri, köy korucuları eşliğinde eve girerek cinnet geçiren kişiyi çıkardı. Bu sırada evin çevresinde toplanan köy sakinleri ise polisten şahsı alıp linç etmek istedi. Polis, öfkeli kalabalığı havaya uyarı ateşi açarak uzaklaştırmaya çalıştı.

Saldırıda H.K.'nin 5 yaşındaki kız çocuğu Arjin K. olay yerinde hayatını kaybederken, Avjin K. (2), Hatice D. (12), Hediye D. (18) ve Şükran D. (20) ise ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan H.K.'nın baldızı olan Hediye D. (18) ve Şükran D. (20), yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, Hatice D. ile Avjin K.'nın ise tedavisinin devam ettiği belirtildi. Gözaltına alınan H.K., İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, ölü ve yaralı yakınlarının hastane önündeki bekleyişleri ise sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler