Dağlıca'ya PKK saldırısı

PKK'lı terörist ateşine, güvenlik güçleri tarafından karşılık verildi. Saldırılarda, herhangi bir zayiat veya hasar meydana gelmediği belirtildi. Dağlıca Üs Bölgesi'ne dün akşam saatlerinde de silahlı saldırıda bulunduğu açıklandı. Genelkurmay Başkanlığı'

Dağlıca'ya PKK saldırısı
PKK'lı terörist ateşine, güvenlik güçleri tarafından karşılık verildi. Saldırılarda, herhangi bir zayiat veya hasar meydana gelmediği belirtildi. Dağlıca Üs Bölgesi'ne dün akşam saatlerinde de silahlı saldırıda bulunduğu açıklandı.
 
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle; "Bugün sabah 09:15-09:35 saatleri arasında Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Kara Kuvvetleri Komutanlığı 7'nci Hudut Alay Komutanlığı (Yüksekova/Hakkari) Keri Tepe Hudut Karakol Komutanlığına havan ve uçaksavar ile, Dağlıca Üs Bölgesine ise havan ile bu sabah tekrar silahlı saldırıda bulunulmuştur. Terörist ateşlerine, Üs Bölgelerinde bulunan unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmiştir, unsurlarımız tarafından açılan karşı ateşler üzerine terörist ateşleri kesilmiştir. Söz konusu silahlı saldırılarda, herhangi bir zayiat veya hasar meydana gelmemiştir.Bölgede emniyet tedbirleri artırılmış olup gözetleme faaliyetlerine devam edilmektedir."
 
DÜN AKŞAM DA UÇAKSAVAR MAKİNALI TÜFEK İLE SALDIRIDA BULUNULDU
 
Genelkurmay Başkanlığı dün akşam saatlerinde de Dağlıca Üs Bölgesi'ne uçaksavar makinalı tüfek ile silahlı saldırıda bulunulduğunu açıkladı. Açıklamada, "Dün saat 19.30'da Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Kara Kuvvetleri Komutanlığı 7'nci Hudut Alay Komutanlığı (Yüksekova/Hakkari) Dağlıca Üs Bölgesine uçaksavar makinalı tüfek ile silahlı saldırıda bulunulmuştur. Terörist ateşlerine, Üs Bölgesinde bulunan unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmiştir. Unsurlarımız tarafından açılan karşı ateş üzerine terörist ateşleri kesilmiştir. Söz konusu silahlı saldırıda, herhangi bir zayiat veya hasar meydana gelmemiştir. Bölgede emniyet tedbirleri artırılmış olup gözetleme faaliyetlerine devam edilmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler