Dağlıca’da yaralanan gazi memleketine geldi

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde düzenlenen terör saldırısında yaralanan askerlerden astsubay Ömer İsi, Van'daki tedavisinin ardından memleketi Denizli'ye gelerek ailesine kavuştu.Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde Pazar günü düzenlenen hain saldırıda 16 askeri

Dağlıca’da yaralanan gazi memleketine geldi

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde düzenlenen terör saldırısında yaralanan askerlerden astsubay Ömer İsi, Van'daki tedavisinin ardından memleketi Denizli'ye gelerek ailesine kavuştu.

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde Pazar günü düzenlenen hain saldırıda 16 askerimiz şehit olmuş, 6 askerimiz de yaralanmıştı. Terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıdan sağ kurtulan Denizlili Astsubay Ömer Isi tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu ve memleketine geldi. Tavas ilçesinin Alpa Mahallesi'nde oturan ailesinin yanına gelen Astsubay Ömer Isi, ailesiyle buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Eve büyük bir Türk Bayrağı asıldığı görülürken, astsubay Ömer İsi, "Büyük patlama oldu. Ben de yaralandım. Daha sonra tedavim yapıldı ve evime döndüm. İznim bitince yeniden görevimin başına döneceğim'dedi.

Anne Alime İsi buruk sevinç yaşadıklarını belirterek, "Olayı öğrendiğimizde adeta yıkıldık. Oğlumuzun şehit düştüğünü bizlerden sakladıklarını sandık. Daha sonra oğlumuzun yaralı olarak kurtulduğunu öğrendik. Bir taraftan askerlerimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, bir taraftan da oğlumuza kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah şehit ailelerine sabır versin'dedi.

Gazi astsubayın izninin 1 ay odluğu ve daha sonra yeniden Dağlıca bölgesindeki görevine devam edeceği öğrenildi.

Dağlıca’da yaralanan gazi memleketine geldi

Dağlıca’da yaralanan gazi memleketine geldi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem