DAEŞ operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde terör örgütü DEAŞ ile bağlantılı olduğu ileri sürülen bir kişinin evinde arama yapan ekipler, olayla ilgili bazı evraklara el koyarken 2 kişiyi de gözaltına aldı. Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde Karkamış ilçesinin

DAEŞ operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde terör örgütü DEAŞ ile bağlantılı olduğu ileri sürülen bir kişinin evinde arama yapan ekipler, olayla ilgili bazı evraklara el koyarken 2 kişiyi de gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde Karkamış ilçesinin karşısında yer alan Cerablus'tan Türkiye'ye geçmeye çalıştıkları sırada yakalanan 10 kişiyle bağlantısı olduğu öne sürülen Suriye uyruklu Hüsam El Muhammed'in yakalanması için Karkamış İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Grup Amirliği'nin de destek verdiği operasyonla şüphelinin Mimar Sinan Mahallesi'ndeki evinde arama yaptı. Yapılan arama sonucunda evde Arapça yazılı bazı kitaplara ve evraklara el koyan ekipler, evde bulunamayan Hüsam El Muhammed'in yakalanması için araştırmalarına devem ederken o sırada evde bulunan El Muhammed'in babası Beşir El Muhammed ve ismi öğrenilemeyen Suriye uyruklu bir kadını gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem