"D. Karadeniz parlayan yıldız olacak"

Haber61.net – Haber Servisi – Türkiye Acenteler Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, 5-6 Aralık günü İstanbul’da yapılacak olan Genel Seçimler öncesi bölgede ziyaretlerde bulundu. Bugün Usta Otel’de öğle yemeğinde bir araya gelen Acenteler, Genel Kurul öncesi

"D. Karadeniz parlayan yıldız olacak"

Haber61.net – Haber Servisi – Türkiye Acenteler Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, 5-6 Aralık günü İstanbul’da yapılacak olan Genel Seçimler öncesi bölgede ziyaretlerde bulundu.

Bugün Usta Otel’de öğle yemeğinde bir araya gelen Acenteler, Genel Kurul öncesi birlik mesajı verdi.

Açılış konuşmasını Doğu Karadeniz Yönetim Kurulu Başkanı Suat Gürkök gerçekleştirdi.

Gürkök, “TÜRSAB Doğu Karadeniz için çok önemlidir. Bu nedenle bölge turizminin gelişmesi için bir çok projeye imza attık” dedi.

Gürkök’ün kısa süren konuşmasının ardından kürsüye Başaran Ulusoy geldi.

skru1446.jpg

Ulusoy, “Trabzon’da, Giresun’da, Artvin’de, Gümüşhane’de, Rize’de ve Ordu’da, Katar, Dubai veya Ortadoğu’nun gidebileceğimiz herhangi bir yeri varsa, acentelerle çıkarma yapalım. Bende bu bölgenin gerek sağlık turizmi bakımından gerekse doğa, Kültür turizmi bakımından ve gelişen iklim şartları nedeniyle parlayan bir yıldız olacağını biliyorum. Bende kendilerine bu çıkarmayı Karadeniz olarak yapalım diyorum. Yani Artvin, Rize, Gümüşhane, Ordu, Giresun, Trabzon ve Samsun. Buradan Trabzon’dan çıkış yapalım. Dubai’den Katar’dan geleceğin parlayan yıldızı bence iş bakımından Afrika kıtası olacaktır, Uzakdoğu olacaktır. Fakat şuanda bizim hitap ettiğimiz yöre Ortadoğu’dur" dedi. 

skru1433.jpg

skru1441.jpg

skru1450.jpg

skru1452.jpg

skru1456.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler