Cüzdanını unut cep telefonunu unutma

YASADIŞI dinlemeleri araştırmak üzere TBMM’de kurulan Böcek Komisyonu’nun tutanakları çıktı. Tutanaklara yansıyan bilgilere göre TİB Başkanvekili Şen’in dikkat çektiği hususlar şöyle:* Burada herkesin cep telefonu var, cep telefonları aynı zamanda bir kay

Cüzdanını unut cep telefonunu unutma


YASADIŞI dinlemeleri araştırmak üzere TBMM’de kurulan Böcek Komisyonu’nun tutanakları çıktı. Tutanaklara yansıyan bilgilere göre TİB Başkanvekili Şen’in dikkat çektiği hususlar şöyle:

* Burada herkesin cep telefonu var, cep telefonları aynı zamanda bir kayıt cihazı biliyorsunuz, yani birçok fuarda görüntü alan kalemler satılıyor.

* Ben cüzdanımdan daha çok telefonuma dikkat ederim, yani cüzdanımı bazen bir yerde unutabilirim ama telefonu bir yerde unutmamam lazım.

* Kamuoyuna yansıyan birçok olayın arkasında biz varız. Mesela Rıdvan Dilmen olayını soruşturan, tespit eden biziz; kamuoyunda o farklı şekilde yansıdı. Bu olaylarda bazı dedektiflik şirketleri var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem