Cumhuriyet Savcısı Kaya için Trabzon'da kampanya!

Adana'da tırla otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Cumhuriyet savcısı İsmail Kaya'nın ailesine destek amacıyla Türkiye genelinde yardım kampanyası başlatıldı.   Adana'da Cumhuriyet savcısı olarak görev yaparken 2 Şubat 2016 tarihinde geçirdiği

Cumhuriyet Savcısı Kaya için Trabzon'da kampanya!
Adana'da tırla otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Cumhuriyet savcısı İsmail Kaya'nın ailesine destek amacıyla Türkiye genelinde yardım kampanyası başlatıldı.
 
Adana'da Cumhuriyet savcısı olarak görev yaparken 2 Şubat 2016 tarihinde geçirdiği trafik kazasında ölen İsmail Kaya'nın vefatının ardından Adana Valiliği İl Dernekler Müdürlüğünün 8 Şubat 2016 tarihli yazısıyla "Yardım Toplama Kanunu" hükümleri gereğince Türkiye genelinde 3 ay süreyle yardım kampanyası başlatıldı.
 
Adalet Bakanlığının bilgisi dahilinde yapılan ve Trabzon Adliyesi'nde de yürütülen kampanya çerçevesinde toplanan yardımların Süleyman Kaya'nın çalışmayan eşi Gülizar Kaya ile lise ve üniversite öğrencisi 2 çocuğunun sosyal, sağlık ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla kullanılacağı belirtildi.
 
Kaya ailesi için yardım yapmak isteyenlerin Vakıflar Bankası Adana Seyhan Şubesi'ndeki "00 158 00 7304 3671 36" No'lu hesaba bağışta bulunabileceği belirtildi. 
 
Cumhuriyet savcısı Kaya'nın (48) idaresindeki 01 SR 952 plakalı otomobil ile Mustafa Taş'ın kullandığı 33 NZJ 36 plakalı tır, Adana'daki E-90 Otoyolu Hastaneler kavşağı girişinde çarpışmış, kazada Kaya ile otomobildeki Vedat Çörekli olay yerinde, Abdulkadir Azınç ise kaldırıldığı Adana Numune Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem