"Cumhuriyet Bayramı eğlenceleri iptal edildi"

Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, Karaman Ermenek'teki maden ocağında su baskını nedeniyle mahsur kalan 18 işçilerle ilgili olarak "Başbakanımız devletin bütün imkanlarının

"Cumhuriyet Bayramı eğlenceleri iptal edildi"
Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, Karaman Ermenek'teki maden ocağında su baskını nedeniyle mahsur kalan 18 işçilerle ilgili olarak "Başbakanımız devletin bütün imkanlarınının seferber edilmesi yönünde talimat verdi. İçeride yüklü müktarda su var, su tahliyesi işlemleri devam ediyor" dedi.
 
BAKANLARDAN MADENDEKİ SU BASKINIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA
 
Atalay, Cumhuriyet Bayramı eğlencelerine ilişkin olarak da "Cumhuriyet Bayramı'na böyle bir üzüntüyle giriyoruz. İnşallah vatandaşlarımız kurtarılır ve üzüntümüz büyümez. Yerel Yönetimler Başkanlığımız bütün belediyelerimize genelge yaptı. Tabii Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bazı yerlerde kutlamalar, eğlenceler vardı, o eğlencelerin tamamı şu anda iptal edildi ama ülke genelinde Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına tabii hepimiz katılacağız, bütün belediyelerimiz de katılacak" ifadelerini kullandı. 
 
"BAŞBAKAN KARAMAN'A GİDECEK"
 
Atalay, "Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karaman'a gitmeyi düşünüyor, törenlere katıldıktan sonra gidebilir, gelişmeleri yakından takip edecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler