Cumhurbaşkanlığı Külliyesi cumhura açıldı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 81 ilden gelen vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim resepsiyonu veriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "unvanı olmayan" kişiler olarak tanımladığı sivil halka 29 Ekim dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resep

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi cumhura açıldı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 81 ilden gelen vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim resepsiyonu veriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "unvanı olmayan" kişiler olarak tanımladığı sivil halka 29 Ekim dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resepsiyon veriliyor. Resepsiyona Türkiye'nin yakından tanıdığı sürpriz isimler de katılıyor.

Resepsiyonda, Kuşadası Körfezi açıklarında 30 kişinin bindiği balıkçı teknesi alabora olduktan sonra 1,5 yaşındaki bebeği kurtaran balıkçı Recep Evran, Eskişehir'de bir apartmanın yedinci katından düşen 4 yaşındaki Ecrin Esen'i havada yakalayarak hayatını kurtaran temizlik işçisi Şükrü Deniz, 25 Eylül'de Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan askerleri almak üzere yola çıkan ambulansta görev yapan, sağlık çalışanı Emine Sönmez, Yozgat'ta yolda bulduğu yaralı köpeği acil servise götüren ilkokul 2. sınıf öğrencisi Ömer Faruk, Diyarbakır Bağlar Fatih İlköğretim Okulu'nda teröristlerin indirdiği bayrağı öperek göndere çeken Uğur Saraç, Mehmet Duruk ve Emirhan Rezbiç, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde işyeri önünde bulduğu ve hacca gidecek olan Mustafa ile Havva çiftine ait 4 bin Euro, 3 bin 200 lira para bulunan cüzdanı polis merkezine götürerek sahibine teslim edilmesini sağlayan fırıncı Dinçer Ünal, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde terörle mücadele etmek amacıyla silah altına alınması için dilekçeyle Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) müracaat eden 74 yaşındaki Süleyman Aksu ile sosyal medyada fenomen olan Trabzonlu Ayşe ve Hacı Kazım Taşkıran çifti yer alacak.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlayacağı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden gelen kanaat önderlerinin de resepsiyona katılması öngörülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem