Cumhurbaşkanını koruyan polisler kaza yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gümüşhane programında görev aldıktan sonra Malatya’ya dönmek üzere yola çıkan polisleri taşıyan 3 otobüsten biri, Sivas’ın İmranlı ilçesinde Ortaköy mevkiinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. Kaza sonrası o

Cumhurbaşkanını koruyan polisler kaza yaptı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gümüşhane programında görev aldıktan sonra Malatya’ya dönmek üzere yola çıkan polisleri taşıyan 3 otobüsten biri, Sivas’ın İmranlı ilçesinde Ortaköy mevkiinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Kazada 3 polis şehit olurken, 6’sı ağır olmak üzere 35 polis yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Sivas ve ilçelerdeki hastanelere sevk edildi. Devrilen otobüste 43 kişinin bulunduğu ifade edildi.
 
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan ve şehit olan polislerin kimlikleri belli oldu. Polis memuru Beşir Kurt ve Adapazarı nüfusuna kayıtlı Emrah Horoz olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer polis ise Mersin nüfusuna kayıtlı evli ve iki çocuk babası Fatih Çevik’in kazada şehit olduğu tespit edildi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gümüşhane’deki dünkü programında görev aldıktan sonra Malatya’ya dönmek üzere yola çıkan polisleri taşıyan 3 otobüsten biri, Sivas’ın İmranlı ilçesinde devrilmişti. 3 polisin şehit olduğu kazada, 35 polisin yaralandığı belirtilmişti.
 
Kazada yaralanan polis memurlarından Yusuf Aydın, “Araç viraja girerken herhalde biraz süratliydi yorgunduk uyumaya çalışıyordum o sırada uyumaya çalışıyordum. Ondan sonra araba sallandı. Daha sonrasını hatırlamıyorum” dedi.
Jandarma ekipleri olay yerinde çalışma yaparken polislerinde etrafa saçılan silahları ve eşyaları toplandı.
 
Hastanelere intikal eden 33 yaralının isimleri şöyle: "Şoför Mehmet Oluk, Arif Ataş, Ferhat Murat Temurtaş, Ömür Çoban, Ali İhsan Özgün, Sinan Çetin, Turan Evin, Bilal Gündoğdu, Mehmet Özdin, Kerim Çubuk, Osman Kuçur, Osman Deniz, Habib Erdem, Murat Güneş, Hakan Menteş, Mehmet Gürler, Serdar Zeybal, Muammer Kılıç, Ahmet Yiğit, Kemal Uludağ, Kadir Çetin, Kanber Kızılbal, Hikmet Kurt, Ahmet Taştan, Mehmet Güven, Erkin Doğan, Musa Öztağ, Zülküf Altuğ, Tarkan Latifeci, Aydın Salıcıoğlu, Serkan Üsel, Mete Demirci, Sebahattin Öztürk."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler