Cumhurbaşkanı Gül, İhsanoğlu'nu kabul etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'u, Tarabya Köşkü'nde kabul etti. Gazetecilerin ne konuştunuz sorusuna " O kadarını da söylemeyeyim" diye yanıt veren İhsanoğlu, Köşk'ten zafer işareti yaparak ayrıldı. Görüşme sonrası çı

Cumhurbaşkanı Gül, İhsanoğlu'nu kabul etti
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'u, Tarabya Köşkü'nde kabul etti. Gazetecilerin ne konuştunuz sorusuna " O kadarını da söylemeyeyim" diye yanıt veren İhsanoğlu, Köşk'ten zafer işareti yaparak ayrıldı.
 
Görüşme sonrası çıkıştı basın mensuplarına açıklamada bulunan Prof. Ekmeleddin İhsanoğlu şunları söyledi: "Çok verimli bir görüşme oldu. Sayın Cumhurbaşkanı ile olan dostluğumuz, hukukumuz çok eskiye dayanır. Kendisi, çok tecrübeli bir devlet adamı ve cumhurbaşkanlığı döneminde çok önemli tecrübeler kazandı. Kendilerine bir nezaket ziyaretinde bulundum. Ayrıca, ülkemizin değişik meseleleriyle ilgili görüş teatisinde bulunduk. Özellikle dış meselelerle ilgili, etrafımızda olan bitenlerle ilgili faydalı bir görüşme yaptım. Bu görüşme çok olumlu bir şekilde seyretti. Ve ben bu görüşmeden çok mutlu ve umutlu ayrılıyorum.
 
İhsanoğlu, Gül adaylığınız ile ilgili ne söyledi? sorusun "Artık o kadarını da söylemeyim değil mi. İki dost arasında bu kadarı kalsın. Arkadaşlar, elbette değişik şeyler konuştuk ama takdir edersiniz sayın cumhurbaşkanı kendisi açıkladığı şeylerin ötesinde benim bir şey açıklamam uygun düşmez. Ama şu kadarını söyleyeyim, gayet samimi, içten ve kendileri başarılar diledi. İyi temennileri ifade etti. Bende gayet mutlu ve umutlu ayrılıyorum" diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem