Cumhurbaşkanı Erdoğan şehitlerin ailelerini aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör saldırılarında şehit düşen polisler ile bir askerin aileleriyle telefon görüşmesi yaptı.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, ailelere ve yakınlarına sabır ve metanet, şehitlere Allah'tan rahmet,

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehitlerin ailelerini aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör saldırılarında şehit düşen polisler ile bir askerin aileleriyle telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, ailelere ve yakınlarına sabır ve metanet, şehitlere Allah'tan rahmet, dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Polis Memuru Salih Hüseyin Parça'nın babası Mehmet Parça, Şehit Polis Memuru Muhammed Onur Demir'in babası Sefer Demir, Şehit Polis Memuru Abdullah Ümit Sertcan'ın babası Durmuş Ali Sertcan, Şehit Polis Memuru Şahin Polat Aydın'ın babası Süleyman Aydın, Şehit Polis Memuru Mustafa Yahya Mertcan'ın dayısı Mehmet Coşkuner, Şehit Polis Memuru Resul Kayaoğlu'nun babası Ali İsmail Kayaoğlu, Şehit Polis Memuru Savaş Akyol'un dayısı Uğur Başel, Şehit Jandarma Er Doğan Acar'ın babası Mehmet Acar ile bugün telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı telefon görüşmelerinde, ülke güvenliği, halkın huzuru için vatani görevini ifa ettiği sırada şehit düşen polisler ile askere Allah'tan rahmet dilediği, şehit ailelerine her zaman yanlarında olacaklarını belirttiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler