Çukurçayır’da faciadan dönüldü

Çukurçayır Mahallesi’nde Ortahisar Belediyesi’nin asfaltlama çalışması sırasında kamyonlardan birinin damperinin yüksek gerilim hattına çarpması sonucu büyük korku ve panik yaşandı. Asfaltlama çalışmasının yapıldığı sırada, kamyonun damperinin çarptığı yü

Çukurçayır’da faciadan dönüldü

Çukurçayır Mahallesi’nde Ortahisar Belediyesi’nin asfaltlama çalışması sırasında kamyonlardan birinin damperinin yüksek gerilim hattına çarpması sonucu büyük korku ve panik yaşandı.

Asfaltlama çalışmasının yapıldığı sırada, kamyonun damperinin çarptığı yüksek gerilim hattından bir anda büyük bir alev çıktı ve patlama sesi duyuldu. Mahalle sakinleri korkuyla dışarı fırlarken, yaklaşık 30 saniye sonra da akımın etkisiyle yüksek gerilim hattına çarpan kamyonun lastiği yine büyük bir gürültüyle patladı. Her iki patlamanın etkisiyle çevredeki bazı binaların içinde hasar oluştu.

ELEKTRİK ŞİRKETİNE ELEŞTİRİ

Mahalle sakinleri, apartmanlara yaklaşık 10 metre uzaklıkta olan, sitelerin yeşil alanlarının hemen üzerinden geçen yüksek gerilim hattının büyük tehlike oluşturduğunu belirterek, “Bu hattın kaldırılması için Çoruh Aksa’ya başvuru yapıldı. Ancak gerekli çalışma bir türlü başlamadı. dedi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem