Çukurca'da çatışma: 1 şehit

Hakkari'nin Irak sınırındaki Çukurca ilçesine sızmaya calışan bir grup PKK'lı sınır bölgesindeki askeri üs bölgelere uzun namlulu silah ve roketatarla saldırı düzenledi.Hakkari'nin Çukurca ilçesinde dün gece yaşanan çatışmada 1 onbaşı şehit oldu, 6 asker

Çukurca'da çatışma: 1 şehit

Hakkari'nin Irak sınırındaki Çukurca ilçesine sızmaya calışan bir grup PKK'lı sınır bölgesindeki askeri üs bölgelere uzun namlulu silah ve roketatarla saldırı düzenledi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde dün gece yaşanan çatışmada 1 onbaşı şehit oldu, 6 asker yaralandı. Çukurca ilçe girişindeki askeri birliğe de iki roket isabet etti.

Hakkari Valisi Muammer Türker, dün gece saat 02.30 sıralarında Çukurca 49 nolu sınır tarafında bulunan askeri birliklere ateş açıldığını açıkan ilk atşete bir onbaşının şehit olduğunu, 6 askerin de yaralandığını söyledi.

Vali ayrıca, Çukurca ilçe girişindeki asayişbirliğine iki roket isabet ettiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem