Cudi'deki PKK'lılar ateş altında!

Cudi Dağı'nda PKK'lıları etkisiz hale getirmek için dün başlatılan hava destekli operasyon kapsamında bugün de sürdürülüyor. Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı ile Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı'ndan özel eğitimli komandolar he

Cudi'deki PKK'lılar ateş altında!

Cudi Dağı'nda PKK'lıları etkisiz hale getirmek için dün başlatılan hava destekli operasyon kapsamında bugün de sürdürülüyor.

 Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı ile Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı'ndan özel eğitimli komandolar helikopterlerle dağın belirlenen noktalarına indirildi. Askerlerin dağın tepesine indirilmeleri uzaklardan da görüldü. Tümen komutanlığından kalkan 2 Kobra helikopter de PKK'lıların bulunduğu alanların yoğun ateş altına aldı. Ateş altına alınan bölgelerden dumanların yükseldiği görüldü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem