Cübbeli: Onlara mı inanacaksınız?

 Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen ve yaklaşık 6 ay önce "fuhuş", "fuhuş için insan ticaretine azmettirme" ve "tehdit" suçlamalarıyla tutuklanan Ahmet Mahmut Ünlü'nün, Metris Cezaevi'nden 'müritlerine' yazdığı mektuplar Kasr-ı Arifan adlı İsm

Cübbeli: Onlara mı inanacaksınız?

 

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen ve yaklaşık 6 ay önce "fuhuş", "fuhuş için insan ticaretine azmettirme" ve "tehdit" suçlamalarıyla tutuklanan Ahmet Mahmut Ünlü'nün, Metris Cezaevi'nden 'müritlerine' yazdığı mektuplar Kasr-ı Arifan adlı İsmail Ağa Cemaatine yönelik yayın yapan dergide yayımlandı.

 

Mektuplarında cezaevindeki yaşamına ilişkin anektodlar aktaran Cübbeli Ahmet Hoca, hakkındaki suçlamalara da yanıt vererek özetle şunları anlatıyor:

 

TUTUKLANMAMIZ VİCDAN SAHİPLERİNİ RAHATSIZ ETTİ

"... Er geç hak yerini bulur. Tabi ki adam öldürenlere bile daha az ceza istenirken, tecavüzcüler bile tutuksuz yargılanırken, suç örgütü denilenler serbest bırakılırken bizim tutuklanmamız ve 'cinsel saldırı' dahil hür türlü alçaltıcı itham ve isnatlar ile karşılaşmamız her hür vicdan sahibini rahatsız etmiştir.

 

FAHİŞELERE Mİ BANA MI İNANACAKSINIZ

... İddianame denen müfterayı bir görseniz aklınız durur, çelişkilerle dolu. Evvela 9 kadın dediler, sonra 7'ye indiler, şimdi de 2'ye inmişler, o 2'yi de Beylikdüzü'nde bir fuhuş evinden basmışlar...

... Ben ifademde 'yahu bunlar kimmiş, bir yüzleşsek' deyince 'Onlar memleketlerine gönderildi' dediler. İyi o zaman iki aydır bekletiyorsunuz da benim tutuklandığım gün mü gönderiyorsunuz. İnsanların zoraki alınan ifadeleri, kimin nasıl tercümanlık yaptığı da meçhul iken benim gibi 35 senedir insanların gözü önünde bulunan bir kişiyi böyle müptezel suçla itham etmeye yeter mi? Nasreddin Hoca, 'sen eşeğe mi inanıyorsun, bana mı?!' demiş. Siz de fahişelere mi inanacaksınız, yoksa bana mı!"

 

TIYNİYETİM MÜSAİT DEĞİL

Cinsel saldırı isnadına gelince , bu suçun en son isnat edileceği kişilerden biri ben olsam gerek. Bir defa tıynetim buna müsait değil. Bu konuda geçmişte 27 sene önce yaşadığım çok açık bir delilim var ama birileri rencide olur diye onu anlatamam, özelde soran olursa anlatırım.

 

BASTONLA YAŞIYORUM

.. Ben bastonla bile ayakta zor duruyorum, ben öyle biri miyim? Biliyorsunuz şeker ilk önce cinselliği vuruyor, benim gibi kalbi, şah damarları dahil ayak damarlarının tamamı tıkalı, ayaklardaki hissi kaybolmuş birinin cinsi manada güçsüz olması kaçınılmaz bir şey. Böyle birine yakıştırılan 'cinsel saldırı' iddiası gerçekten gülünç. Bunlar minareyi çaldılar ama hazırladıkları kılıf hiçbir yönden uygun düşmeyince minare ortada kaldı. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler