Cübbeli cezaevinde öldürülebilir!

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün bağlı bulunduğu İsmailağa cemaatinin sitesi, Cübbeli Ahmet'in cezaevinde zehirlenerek öldürülebileceğini ileri sürdü."Karagümrük çetesi" olarak bilinen suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma

Cübbeli cezaevinde öldürülebilir!

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün bağlı bulunduğu İsmailağa cemaatinin sitesi, Cübbeli Ahmet'in cezaevinde zehirlenerek öldürülebileceğini ileri sürdü.

"Karagümrük çetesi" olarak bilinen suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan Cübbeli Ahmet ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

İsmailağa cemaatinin internet sitesi tarafından ortaya atılan iddiaya göre, Cübbeli Ahmet cezaevinde zehirlenerek öldürülebilir. Sitede İskilipli Atıf Hoca'dan örnek verilerek, şöyle deniliyor;

"Liderinin dışarıda olduğu çete davası nedendir bilinmez bir türlü başlamadı. Acaba "bunu daha nasıl bağlantılarla ilişkilendirebiliriz"in hesabını mı yapıyorlar? Bilemiyoruz daha ne oyunlar dönüyor? Daha ne planlar yapılıyor bilemiyoruz. İskilipli Atıf Hoca'da evinden alınırken "bu bir soruşturma, sorguya çekip bırakacaklar" demiş ancak evine dönmek bir daha nasip olmamıştı. Allah dostunu dar ağacında sallandırıp, karşısına geçip izleyerek keyfini çıkarmışlardı. İmkânları olsa Hocamızı da dar ağacına götürürler ya, şimdi artık zehirleyerek kendi eliyle öldürmek moda."

Cübbeli Ahmet'ten zehirlenme ihtimaline karşı yediği herşeye dikkat etmesinin de istendiği yazıda, "Hocamız hapishanede yediği her şeye dikkat etmeli, toplu olarak yenilmeyen hiçbir şeyden yememeli ve içmemeli. Öyle ya, halkın güvenini kıramadıkları için orada da işini bitirmek isteyebilirler" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler