Cübbeli cemaatine teşekkür etti

İSTANBUL 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nce tutuklu olarak yargılanan ve kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 21 Eylül’de görülen duruşmada İstanbul Adliyesi önünde toplanan cemaat üyelerine mektupla teşekkür etti. Cübbeli, şunları kay

Cübbeli cemaatine teşekkür etti

İSTANBUL 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nce tutuklu olarak yargılanan ve kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 21 Eylül’de görülen duruşmada İstanbul Adliyesi önünde toplanan cemaat üyelerine mektupla teşekkür etti. Cübbeli, şunları kaydetti: “25 milyon taraftarı olan Fenerbahçe camiasından ancak bin-2 bin kişi toplanırken, aynı gün hem de karar gününde ekserisi paşa ve yüksek rütbeli subay olan 365 kişinin davasında birkaç yüz kişi ancak toplanabilmişken, siz benim gibi garip ve kimsesiz zavallıyı 10-15 bin kişilik bir cemaatle desteklediniz. Sabah 10.00’dan akşam 17.00’ye kadar süren devridaim düşünüldüğünde bu kalabalığı birçok siyasetçinin dahi mitinglerinde toplayamayacağı aşikârdır.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler