Çorum depremle sarsıldı

ÇORUM’da, Richter Ölçeği’ne göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Can ve mal kaybına yol açmayan hafif şiddetteki deprem, kısa süreli korkuya neden oldu.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü’nce, bugün saat 16.14’te,

Çorum depremle sarsıldı

ÇORUM’da, Richter Ölçeği’ne göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Can ve mal kaybına yol açmayan hafif şiddetteki deprem, kısa süreli korkuya neden oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü’nce, bugün saat 16.14’te, merkez üssü merkeze bağlı Seydim Beldesi olan 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Seydim Belediye Başkanı Alaattin Köksal, beldede herhangi can ve mal kaybı yaşanmadığını, ancak insanların sarsıntı sırasında panikleyerek ev ve iş yerlerinden sokağa çıktıklarını söyledi. Depremin, il merkezinde ve diğer ilçelerde de hissedildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem