Çöplükten öyle bir şey çıktı ki!

Uşak'ta bir çöp konteynerinde insan kafatası bulundu.Edinilen bilgiye göre, Uşak'ta belediyenin temizlik işçileri akşam saatlerinde yaptıkları çöp toplama işlemi sırasında Ünalan Mahallesi Müjde Sokak üzerinde bulunan bir çöp konteyneri boşaltımı sırasınd

Çöplükten öyle bir şey çıktı ki!

Uşak'ta bir çöp konteynerinde insan kafatası bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Uşak'ta belediyenin temizlik işçileri akşam saatlerinde yaptıkları çöp toplama işlemi sırasında Ünalan Mahallesi Müjde Sokak üzerinde bulunan bir çöp konteyneri boşaltımı sırasında insan kafatası buldular. Çöp konteynerini araca boşalttıklarında kafatasını fark eden temizlik işçileri durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine bahse konu yere gelen ekipler çöp konteyner çevresinde güvenlik önlemi alarak kafa tasını ve parçalarını inceledi. Çöp arabasına boşaltılan konteyner içerisinde başka insan kemiği olabileceğini değerlendiren polis araç içerisinde ve çöp konteyneri yanında içi moloz dolu olan çuvallarda arama yaptı. Polis kafatasının kime ait olduğunu ve nereden getirilip kimler tarafından bulunduğu yere atıldığını belirlemek için çalışma başlatırken, bulunan kafatasının Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler