Çöplerin altından bakın ne çıktı?

Çöp alanını gezen Yılmaz ailesi, karşılaştıkları manzara karşısında büyük üzüntü yaşadı.Kaldırdıkları her çöp yığınının altında birer köpek leşine rastlayan İsmet Yılmaz isimli köpek sever kadın, konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu. Çöp alanı

Çöplerin altından bakın ne çıktı?

Çöp alanını gezen Yılmaz ailesi, karşılaştıkları manzara karşısında büyük üzüntü yaşadı.

Kaldırdıkları her çöp yığınının altında birer köpek leşine rastlayan İsmet Yılmaz isimli köpek sever kadın, konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Çöp alanındaki geri dönüşüm malzemeleri toplamaya gelen vatandaşlar iddiaları doğrularken, günde onlarca köpek leşinin çöpe bırakıldığını ileri sürdü.

Savcılığa suç duyurusunda bulunarak köpek katliamına son verilmesini isteyen İsmet Yılmaz:"Manzara karşısında bittim ben. Bundan ötürü kalp hastalığına yakalandım. Ben kendimi köpeklere adadım. Daha öncede birçok kez köpeklerin öldürüldüğünü gördüm. Benim beslediğim köpekleri de öldürdüler.

Ben bunları kendi ellerimle besliyordum. Yalvarıyorum, çocuk çocuklarının sadakası için bu katliama bir son versinler. Bu hayvanların leşleri kokmasın diye yakıyorlar.

Bu köpekleri devletten maaş alan birileri öldürüyor. Bende devletten maaş alıyorum, onlarda. Fakat ben hizmet için onlar köpek öldürmek için maaş alıyor. Hadi geldi üzülme. Ben 3 gündür ben yemek yiyemiyorum" dedi.

Son aylarda ölen köpek sayısının büyük ölçüde arttığına dikkat çeken Yılmaz, leşlerin her sabah çöplerle birlikte yakıldığını daha sonra da alanın kepçeyle temizlendiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem