Coğrafya Öğretmeni PKK çıktı

Diyarbakır'ın Sur’da geçen hafta güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen Erdal Tekin’in, Lice AHMET TOPRAK Çok Programlı Lisesi’nde coğrafya öğretmeni olduğu ortaya çıktı.   ‘Zana Andok’ kod adını kullanan Tekin’in, 2015’in şubat ayında öğretmen o

Coğrafya Öğretmeni PKK çıktı
Diyarbakır'ın Sur’da geçen hafta güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen Erdal Tekin’in, Lice AHMET TOPRAK Çok Programlı Lisesi’nde coğrafya öğretmeni olduğu ortaya çıktı.
 
‘Zana Andok’ kod adını kullanan Tekin’in, 2015’in şubat ayında öğretmen olarak atandığı ve mayıs itibarıyla PKK saflarına katıldığı belirlendi.
 
Öğretmenliği bıraktıktan sonra bir grup öğrenciyle terör örgütüne katılan Tekin’in ağustos ayına kadar maaş aldığının anlaşılması üzerine ihmal ile ilgili dönemin okul yöneticileri hakkında soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem